“Artists who seek perfection in everything are those who cannot attain it in anything”

Eugène Delacroix


SAMARBETEN

Att tillsammans skapa och forma koncept, idéer och workshops är något som ligger Hello Creative varmt om hjärtat. Tillsammans kan man förena sina unika erfarenheter och kompetenser. Vikten av att låta olika yrkesgrenar och konstformer ger nya möjligheter. Resultatet blir nytänkande och lustfyllt. Tillsammans kan vi öppna nya dörrar och skapa magi.

Har du en idé du vill utveckla? Hjärtligt välkommen att höra av dig!


PRINS EUGENS Waldemarsudde

Under hösten 2015 fick Hello Creative privilegiet att få leda Familjesöndagarna tillsammans med konsthallens pedagog. Barn och vuxna fick en lekfull konstvandring till utställningen "Symbolism och dekadens". En utställning fylld med sagor, prinsar, prinsessor, troll, död och kärlek. Tillsammans gestaltade vi små sagor utifrån vad vi såg i ett konstverk med hjälp av teaterlek. Fantastiska konstanalyser gestaltades utifrån barnens perspektiv och fantasi.

Vi hoppas på fler samarbeten under 2016.

Mer info: www.waldemarsudde.se


MYRSJÖ SKOLAN

Är en skola i Nacka kommun med klasser från Förskola upp till Åk.9. En del av deras profil har kommit att bli Hello Creative och kollegan Johan Wennerstrands Improvisationsprojekt med tema Identitet för skolan 7:or. Tre veckor fyllda med ingång i "Jagets" identitet, "Klassens" identitet och "Genus" identitet. Med hjälpa av dramaövningar och improvisationer får eleverna en möjlighet att se sig själva och varandra med nya ögon. Modet att dela med sig av sitt tycke och tänk och insikter i hur vi speglar oss själva och varandra.

Lärorika veckor innehållande många skratt. Under åren har vi även haft Retorikprojekt - kroppens språk med skolans 8:or. Det glädjer oss att det är så uppskattat och HT2017 är tredje året i rad. Vi är tacksamma för det goda samarbetet och den kreativa öppenhet och anda som skolan besitter.


JOHAN WENNERSTRAND

Är en frilansande artist, sångare, skådespelare och pedagog med många år i branschen. Han har en stor musikalisk begåvning med flertalet produktioner bakom sig. Han jobbar även inom film och teater och undervisar både på skolor och i företagssammanhang.

Mer om Johan: www.wenne.se


EMMELIE RUDSBERG

Är en frilansande konstnär och utbildad på Konstfack. Hon arbetar som konstpedagog med workshops i flera av Stockholms konsthallar. I ateljén på Mosebacke målar hon intuitiva målningar och har sessioner i andlig vägledning genom bilder.
På fritiden är hon gärna ute i naturen med hunden och och njuter av skogen.


Fler Samarbeten:

Maria Karlsson - Teater-och Dramapedagog, Stockholm

Godhem.se i Trollhättan - En Godare Butik / Info

Yogarummet i Bagarmossen / Info

Agnes Yoga i Malmö / Info

Annika Blixt på Blixhälsa i Vänersborg / Info

Anna Blinge på Blinges Massage & Yoga, I Lysekil / info

Maria Forslund - Yogainstruktör och grundare av Stilla Tankar / Info