“Creative work is play. it is free speculation using the materials of one’s chosen form.”

Stephen Nachmanovitch


WORKSHOPS

Det är alltid givande att fylla på med inspiration och kreativitet. En workshop kan vara allt från några timmar till en heldag eller helg. Nedan finns också information om längre terminskurser. Den röda tråden är lekfullheten, berättandet, gestaltandet och teaterns olika verktyg till fantasi.


FamiljeYoga - Fantasi, Saga & Rörelse

Hjärtligt Välkomna till en gemensam stund för barn & vuxna!


FamiljeYoga Kurs - Tre tillfällen!
Ge Er själva och varandra ett tillfälle av att ta det lugnt och umgås. Det bjuds på en fantasifylld Saga, innehållande enklare yogaövningar, som alla kan delta i, samt härlig avslappning. Vi avslutar med fruktstund och yogakort. Alla får med sig en Mandala teckning att färglägga när man kommer gem. Hjärtligt välkommen till en stund med påfyllning av kreativitet, positiv energi och välmående..

Kostnad (inkl frukt): 600kr/vuxen + ett barn. 50kr/per extra bokat barn. 80kr per extra tillbokad vuxen. Från 5 år. Endast förbokning och ej Drop-in. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande men ej personlig.

Övrigt: Vänligen kom i bekväma kläder. Mattor och filtar finns att låna.
------------------------------
Kommande tre Kursdatum:

Söndag 13/10, 10/11 och 15/12, klockan 11:00-12:15

Plats: Mandala Soul Studio, Drottning. 11, Lysekil. / Boka era platser senast dagen innan, kl.18:00.

BOKA!

------------------------------

Om Erica Löfgren:
Hon en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör, barnyoga-ledare, yinyoga-instruktör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare - till barn och vuxna.

Info eller frågor mejlas till: contact@hellocreative.se eller via KONTAKT

Be Creative! Be Unique! Be You!

Pst! SagoYoga & KreativtUttryck kan man fördel bokas in till Event, Barnkalas, Skola eller andra Arrangemang.

Välkommen med Din förfrågan och Önskemål: Kontakt


Kreativ FamiljeYoga!

SagoYoga, KreativtUttryck och FikaStund


Kreativ FamiljeYoga - Pop Up tillfälle!

En workshop för vuxna och barn från 4år, där Ni får möjligheten att ta det lugnt och umgås. Varje tillfälle har en färg som utgår från temat "Regnbågens Färger".  Vi startar med en fantasifylld Saga, innehållande enklare yogaövningar, som alla kan delta i. Samt en härlig avslappning. Därefter använder vi vår inspiration, som vi fått från sagan, till att uttrycka oss med ett kreativt verktyg. Som exempelvis färg, form, klipp och klistra, pyssel etc.

Vi avslutar workshopen med en ekologisk fika, som självklart är inspirerad av dagens färg. Givetvis får man ta med sig hem det man skapat.

Kommande Datum:

Lördagen 9 november, kl. 10:00-11:30 / Färgen Violett

Samlingsplats: Godhem Café & Butik, Ladugårdsvägen 101, Överby, Trollhättan.

NYHET! Vi går sen upp tillsammans, en våning, till vår alldeles nya Yogasal!

Kostnad (inkl material och fika): 250kr/vuxen + ett barn. 50kr/per extra bokat barn. 80kr/per extra bokad vuxen. Kontant eller swish på plats. Endast förbokning och ej Drop-in. Begränsat antal platser.

Anmälan: contact@hellocreative.se

Bifoga datum för event, namn och ålder (barn) på de som ska delta, e-post adress, kontakt telefonnummer, samt eventuella allergier. Ett bekräftelsemejl återkopplas och betalning sker på plats (Kontant eller Swish, 15 minuter före workshopens start). Avbokning mindre än 24h. debiteras med faktura. Anmälan senast: Dagen innan kl. 18:00.

Övrigt: Vänligen kom i bekväma kläder. Det finns yogamattor att låna, men ta gärna med en filt. Butiken är öppen efter workshopens slut. Mellan kl.11:30-13:00, så erbjudes alla 20% rabatt - på varor med ordinarie pris.

Info eller frågor mejlas till: contact@hellocreative.se

Hjärtligt Välkomna Önskar,

Hello Creative & Godhem

Be Creative! Be Unique! Be You!


Kreativ Kurs i Frankrike den 7/5 till 11/5 - 2019

Upptäck Skaparglädje & Uttryck!

”All of us are creative. Just as blood is a fact of your physical body and nothing you invented, creativity is a fact of your spiritual body and nothing that you must invent.”

The Artist´s Way, by Julia Camero16


Vill Du genom lekfullhet och intuition komma i kontakt med din kreativitet och fantasi? I denna kurs, belägen i södra Frankrikes pärla, den lilla byn ”Peyriac-de-mer”, får du genom guidande övningar, tid och ro att väcka din skaparglädje.

I övningar tillsammans och enskilt kommer vi att låta skaparkraften växa under dessa, både lekfulla och rofyllda dagar. Du ges möjlighet att möta ditt inre kreativa barn, växa i autenticitet, öka din idé-rikedom och närvaro. En process där allt är möjligt och allting är rätt. Vi äter och dricker gott, strosar i omgivningarna, tar dopp i havet och ger oss möjligheten att ta kontakt med vår skaparkraft. Kursdagarna fylls med avslappning, vägledda meditationer, berättande, gestaltning, fantasi fyllda drama-övningar, bildcollage, färgmåleri, skrivande och mer därtill. Dagar för inre reflektion, uttryck, skratt, lugn och inspiration. Jag delar med mig av mina verktyg och intuitiva vägledning. På vägen utforskar Du vad kreativitet är för just Dig. Det kommer vara allt annat än läskigt.
Jag lovar.

Om Erica:

Är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör, yogaledare och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative, vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling. Hon delar vidare verktyg och nycklar som berikat henne, sina uttryck och själsliga anspråk.

Sen flera år tillbaka mötte jag min "inre flicka” igen. Som hon längtat och väntat. Tålmodigt. Tidigare år hade hon försökt bli hörd, tänt små gnistor till idéer, inspirerande möjligheter och lust att få skapa, göra, testa och framförallt få vara sitt egna autentiska jag med alla känslor och funderingar. Ibland har jag lyssnat, ibland inte... I mötet av att ha jobbat med estetiska, kreativa uttryck bland barn, unga och även vuxna, har hon fått blomma. Leva igen. Sen dess är det min ständiga röda tråd bland "to-do-lappar" och räkningar - Att bli inspirerad och inspirera andra till att få uttrycka sig utan krav på resultat. Att känna hela livets färgpalett och våga vara ”Allt”. När jag ser mig, ser jag dig.

Livet och våra visioner är en process. Vi tar sidovägar, åker över fartgupp och ibland skakas vi om...men vi rör oss alltid framåt. Min högra hjärnhalva hjälper mig att släppa allvaret, vara nyfiken, testa, göra fel och göra om. Viskar till vänstra hjärnhalvan att det är ok att slappna av bland logik, uträkningar, framtid och dåtid.

Vad är då Kreativitet för mig?
Att få använda min fantasi och idérikedom. Att få berätta genom olika filter av skapande uttryck. När känslor får en kropp. Ord får rörelse. Musik blir närvaro. Färg och form tar liv och allt är möjligt. Ett berättande i alla dess skepnader. Det kan även vara att baka en kaka, laga hettande morotssoppa, bygga en koja i skogen, komponera en yogaklass eller binda en färgsprakande bukett. Sinnen stimuleras. Mer kontakt. Närvarande. Inåt. Utåt. Med vetskap om att Vi är en del av något större, som också är en del i Mig.

Om Pensionatet:

Kursen hålls på charmiga och svenskägda pensionatet ”Le Flamant Rouge”, ett gammalt hus beläget mitt i byn, fullt av originaldetaljer – den gamla spiraltrappan, carrelagegolven, beslag på dörrar och fönster i original. En hemtrevlig och charmig oas, där det är lätt att komma till ro och njuta av livet.

Under kursdagarna kommer vi hinna bada i byns egen saltsjö, göra en utflykt till Medelhavet och bada och äta ostron, äta middag på det mysiga torget och njuta av det lokala vinet. Samtliga frukostar, tre luncher och två middagar äts på Flamingon, dessa ingår i mat- och boendepaketet. Två middagar äter ni ute på lokala restauranger samt en ostronlunch vid havet. För er som inte vill äta ostron, så skickar vi med smörgåsar.

Info & Inspiration om pensionatet: Le Flamant Rouge


Om Kursen:

Datum: Tisdag 7/5 – lördag 11/5. Välkomstmiddag tisdag kväll, hel kursdag onsdag och torsdag, halv kursdag under fredagen, då vi gör utflykt till stranden. Halv kursdag under lördagen, då vi mot eftermiddagen beger oss till flygplatsen. Vill Du stanna längre? Meddela ditt intresse så kollar Johanna upp möjligheten för detta.

Kursledare: Erica Löfgren.

Kursavgift: 3000kr, inklusive material, såsom papper, akryl med mera. Deltagaren tar med penslar, akvarellfärger och blyertspenna.

Resa : Skavsta-Beziers med Ryanair. OBS! Bokas av deltagaren efter återkopplad bokningsbekräftelse av anmälan, från contact@hellocreative.se

Tisdag 7 maj, kl. 15:55 - landar kl. 19:07

Lördag 11 maj, kl. 20:00 - landar kl. 23:00

Mat- och boendepaket: Det ingår Transfer till och från Beziers flygplats, boende 4 nätter, 4 frukostar, 3 tvårätters luncher med vin, 2 trerätters middagar med vin, samt fika.

*Enkelrum: 500 euro

*Delat dubbelrum separata sängar: 420 euro

*Delat dubbelrum i dubbelsäng: 350 euro

Anmälan:

Känner Du att detta vore något för dig och hjärtat säger "Ja!"?
Via bokningslänken så bekräftar du din plats genom att betala anmälningsavgiften på 1000kr, inkl. 25% moms. Ej återbetalningsbar.
Under April månad faktureras resterande kursavgift på 2000kr, inkl. 25% moms, via bifogad e-post adress. Återbetalas endast vid sjukdom och läkarintyg.
Boende och mat betalas på plats.

Endast 12 platser - Boka din plats senast 23 april!

BOKA HÄR!

Schema:

Varje dag blickar vi inåt kring ett tema som är relaterat kring kursens huvudtema. Temat för dagen presenteras varje dag efter frukost och vi tar det därefter vidare i en utforskande process med nyfikenhet och öppet sinne. Notera att Schemat kan komma att justeras utefter gruppens intresse och behov.

TISDAG:

19:30 - Hämtning på Beziers flygplats.

21:00 - Välkomstmiddag på Le Flamant Rouge och introduktion av kursen "Det inre Barnet - En Källa till Kreativitet".

ONSDAG:

9:00-10:00 / Frukost på Le Flamant Rouge.

10:30 / Samling, presentation av dagens tema och innehåll. Samt Avslappning/Meditation.

11:00-13:00 / Kreativt Uttryck - "Berättande" (gestaltning, improvisation, rörelse, text m.m).

13:00-14:00 Lunch på Le Flamant Rouge.

14:00-16:00 / Kreativt Uttryck - "Bild" (måleri, collage akvarell med mera).

16:00-16:30 / Rast och Fika.

16:30-17:30 / Avrundning med Avslappning/Meditation och Skrivande reflektion.

17:30-20:00 / Egen tid.

20:00 / Middag på restaurang (betalas av deltagaren).

TORSDAG:

9:00-10:00 / Frukost på Le Flamant Rouge.

10:30 / Samling, presentation av dagens tema och innehåll. Samt Avslappning/Meditation.

11:00-13:00 / Kreativt Uttryck - "Berättande" (gestaltning, improvisation, rörelse, text m.m).

13:00-14:00 Lunch på Le Flamant Rouge.

14:00-16:00 / Kreativt Uttryck - "Bild" (måleri, collage akvarell med mera).

16:00-16:30 / Rast och Fika. 

16:30-17:30 / Avrundning med Avslappning/Meditation och Skrivande reflektion.

17:30-20:00 / Egen tid.

20:00 / Middag på Le Flamant Rouge.

FREDAG:

9:00-10:00 / Frukost på Le flamant Rouge.

10:30 / Samling, presentation av dagens tema och innehåll. Samt Avslappning/Meditation.

11:00-13:00 / Kreativt Uttryck - "Berättande" (gestaltning, improvisation, rörelse, text m.m).

13:00 / Avfärd till Leucate. Strandutflykt och ostronlunch på plats (betalas av deltagaren), mackor skickas med.

20.00 / Middag på O Vieux Tonneau i Peyriac (betalas av deltagaren).

LÖRDAG:

9:00-10:00 / Frukost på Le Flamant Rouge.

10:30 / Samling, presentation av dagens tema och innehåll. Samt Avslappning/Meditation.

11:00-13:00 / Kreativt Uttryck - "Berättande & Bild”.

13:00-14.00 / Lunch på Le Flamant Rouge.

14:00-15:00 / Samling och Avrundning.

15:00-17:30 / Egen tid.

Ca 17.30 / Avfärd mot flygplats.

Hjärtligt Välkomna Önskar,

Erica & Johanna

Be Creative! Be Unique! Be You!


SOMMARLOVSKURS i JUNI 2019! 3-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren

“Från Ax till Limpa - En Pjäs blir till!”


En fartfylld kurs fylld med fantasi, spelglädje, kostymer, improvisationer och mycket därtill. Temat för kursen är ”Från Ax till Limpa”.

Hur skapar man en oskriven pjäs tillsammans? Vad ska man tänka på när man spelar för en publik och hur genomför vi våran egna pjäs på ett lättsamt och lustfyllt sätt? Under tre härliga dagar kommer deltagaren få inblick och inspiration till att tillsammans göra vår egna berättelse och pjäsidé. För att få till en helhet, så använder vi oss av kostym, rekvisita och lättare smink. Dagarna fylls också med teaterlekar, övningar och improvisationer - allt för att bygga samspel och gruppkänsla.

Under tredje och sista dagen redovisar vi vår pjäsidé för familj och vänner - likt ett kreativ idéförslag på hur du kan skapa från en blank sida.

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i tre roliga dagar!

TEATERKURS 11-13år - 2019:
Måndag 17/6,
kl.10:00-14:00, Dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden
Tisdag 18/6, kl. 10:00-14:00, dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden
Onsdag 19/6, kl. 13:30-17:30, Dramasalen, vån.3 i Dieselverkstaden
Redovisning och Insläpp: Onsdag 19/6, kl. 16:30, Arenan, vån. 3 i Dieselverkstaden. Gratis inträde men insamling till ett bidragande ändamål/organisation som gruppen bestämmer.

Anmälan: BOKA HÄR!

Info eller frågor mejlas till: contact@hellocreative.se

Hjärtligt Välkomna Önskar,

Erica & Hello Creative

 

Be Creative! Be Unique! Be You!


PÅSKLOVSKURS 2019! 2-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren

Karaktär & ImprovisationUnder denna kurs ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld - kom och upplev fantasi, improvisation och hur en karaktär kan få liv med hjälpa av smink och kostym!

Temat för kursen är ”Karaktär & Improvisation”. Vi gör roliga teaterövningar, improviserar, använder oss av rekvisita, kostym och vi testar att lägga teatersmink. Vi utforskar hur en karaktär kan ta form med olika uttryck i kropp, tal och egenskaper. Under dag två får alla härliga karaktärer träffas. Kanske får en Clown möta en Häxa och vad händer egentligen om Polisens väg korsas med Tjuvens?

Detta och mycket därtill är något vi kanske får svar på - Allt kan hända och Allt är möjligt...

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i två roliga dagar!

TEATERKURS 11-13år - 2019:
Tisdag 16/4, kl. 10:00-14:00, Dramasalen på våning 3, i Dieselverkstaden, Sickla.
Onsdag 17/4, kl. 10:00-14:00, Dramasalen på våning 3, i Dieselverkstaden, Sickla
Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck, oömma kläder och en liten handduk.

Ålder: 11-13år. Inga förkunskaper krävs.
Deltagaravgift: 950kr (inkl. 25% moms) för två dagar. Det bjuds på fika sista dagen. Anmälan är bindande. Välkomstbrev mejlas ut under vecka 15..
Antal platser: Minst 5st. och Max 12st.
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative. I samarbete med ABF.

BOKA HÄR!

Hjärtligt välkommen för vidare info och frågor:
contact@hellocreative.se

Be Creative! Be Unique! Be You!


SPORTLOVSKURSER 2019 - för 9-11år och 12-14år!

“Saga blir till Verklighet”


Under två dagar ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld. Vi improviserar, gör roliga övningar, använder oss av rekvisita och kostym.

Temat för kursen är ”Saga blir till Verklighet”. Vi utforskar hur vi vill sätta en klassisk berättelse i ett modernt och verkligt sammanhang. Vi lära känna varandra, vår berättarteknik och karaktärer. Andra dagen avslutas med att vi spelar vår moderna version, för varandra.

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i två roliga dagar!

TEATERKURS 9-11år - 2019:
Datum & Tid: Måndag 25/2, kl.10:00-14:00 och Tisdag 26/2, kl. 10:00-14:00
Plats: Dramasalen i Dieselverkstaden, Sickla.

Deltagaravgift: 950kr för två dagar (inkl. fika sista dagen). Anmälan är bindande, men ej personlig.
Antal platser: Minst 6st. och Max 12st. Inga förkunskaper krävs
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative.
BOKA HÄR!

TEATERKURS 12-14år - 2019:
Datum & Tid: Onsdag 27/2, kl.10:00-14:00 och Torsdag 28/2, kl. 10:00-14:00
Plats: Dramasalen i Dieselverkstaden, Sickla.

Deltagaravgift: 950kr för två dagar (inkl. fika sista dagen). Anmälan är bindande, men ej personlig.
Antal platser: Minst 6st. och Max 12st. Inga förkunskaper krävs
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative.
BOKA HÄR!

Övrigt: Inga förkunskaper krävs.
Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck.
Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
I samarbete med ABF.

Hjärtligt Välkommen för vidare info och frågor: KONTAKT (contact@hellocreative.se)

Be creative! Be Unique! Be You!


HÖSTSLOVSKURSER 2018 - för 9-11år och 12-14år!

“Karaktär & Improvisation”


HOSTLOVKURSER_Hello_Creative.JPG


Under denna kurs ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld - kom och upplev fantasi, improvisation och hur en karaktär kan få liv med hjälpa av smink och kostym!

Temat för kursen är ”Karaktär & Improvisation”. Vi gör roliga teaterövningar, improviserar, använder oss av rekvisita, kostym och vi testar att lägga teatersmink. Vi utforskar hur en karaktär kan ta form med olika uttryck i kropp, tal och egenskaper. Under dag två får alla härliga karaktärer träffas. Kanske får en Clown möta en Häxa och vad händer egentligen om Polisens väg korsas med Tjuvens?

Detta och mycket därtill är något vi kanske får svar på - Allt kan hända och Allt är möjligt...

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i två roliga dagar!

TEATERKURS 9-11år - 2018:
Måndag 29/10, kl. 10:00-14:000, "Arenan" på våning 3, i Dieselverkstaden
Tisdag 30/10 kl. 10:00-14:00, "Arenan" på våning 3, i Dieselverkstaden
Övrigt: Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck, oömma kläder och en liten handduk.

Deltagaravgift: 950kr för två dagar (inkl. fika sista dagen). Anmälan är bindande, men ej personlig. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
Antal platser: Minst 6st. och Max 12st. Inga förkunskaper krävs
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative. I samarbete med ABF.

BOKA HÄR!

TEATERKURS 12-14år - 2018:
Onsdag 31/10, kl. 10:00-14:000, "Arenan" på våning 3, i Dieselverkstaden
Torsdag 1/11 kl. 10:00-14:00, "Arenan" på våning 3, i Dieselverkstaden
Övrigt: Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck, oömma kläder och en liten handduk.

Deltagaravgift: 950kr för två dagar (inkl. fika sista dagen). Anmälan är bindande, men ej personlig.Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan.
Antal platser: Minst 6st. och Max 12st. Inga förkunskaper krävs
Pedagog: Erica Löfgren / Hello Creative. I samarbete med ABF.

BOKA HÄR!

Info eller frågor mejlas till: contact@hellocreative.se

Hjärtligt Välkomna Önskar,

Erica & Hello Creative

Be Creative! Be Unique! Be You!


SPORTLOV! 3-dagars Teaterkurs med Erica Löfgren

Under tre dagar ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld, där allt startade för mig som Teaterpedagog – nämligen på härliga Dieselverkstaden!

Temat för kursen är ”Saga blir till Verklighet”. Vi improviserar, gör roliga övningar, använder oss av rekvisita och kostym. Vi utforskar hur vi vill sätta en klassisk berättelse i ett modernt och verkligt sammanhang. Vi lära känna varandra, vår berättarteknik och karaktärer. Tredje dagen avslutas med att vi spelar vår moderna version, för varandra. Om gruppen tillsammans samtycker, så kommer vi redovisa vår berättelse, för familj och vänner, på en scen/lokal i Nacka eller Stockholm under slutet av vårterminen.

Hjärtligt Välkommen att få använda din fantasi, idérikedom och teaterlust i tre roliga dagar!

Kommande tre datum - 2018:
Måndag 26/2, kl.10:30-14:30, Dramasalen i Dieselverkstaden
Tisdag 27/2, kl. 11:30-15:30, Musik/Danssalen i Dieselverkstaden
Onsdag 28/2, kl. 10:30-14:30, Dramasalen i Dieselverkstaden
Vi tar paus för kortare lunch. Medtag matsäck.

Ålder: 11-13år. Inga förkunskaper krävs.
Deltagaravgift: 900kr. Anmälan är bindande, men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Välkomstbrev mejlas ut en vecka innan. I samarbete med ABF.

Länk till Bokning

Hjärtligt Välkommen för vidare info och frågor: contact@hellocreative.se


Kreativt SportlovsRetreat med Maria & Erica!

En dag fylld med Harmoni, Intryck, Uttryck och Skapande


ericaochmariajpg


Ett tillfälle då Du som är från 15år och uppåt, får möjligheten att komma till en härlig och lugn plats. Där Du får varva ner, fyllas på med inspiration och hitta att sätt att få vara just den Du är.
Med olika övningar i form av avslappning, dramagestaltning, text och bild får Du möjligheten att utforska och uttrycka Dig. Utan prestation och resultat vill Vi ge Dig en stund att få vara i kreativitet, både individuellt och i grupp. Hjärtligt Välkommen till en stund där Du får använda din idé-rikdeom och fantasi!

Kommande tillfälle 2018:
Fredag 2 mars, kl. 10:00-13:00, Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan
Deltagaravgift: 350kr, inkl. fika. Anmälan är bindade men ej personlig. Ett välkomstbrev mejlas ut under vecka 9.
Antal platser: 12st. Minst antal deltagande är 5 personer.
Mer info: www.hellocreative.se/workshops

Boka här!

Erica Löfgren och Maria Karlssons vägar möttes första gången som kollegor på Nacka Kulturcentrum i Dieselverkstaden i Sickla. De såg snabbt att de hade lika värderingar och syften inom sina teaterkurser och dramapedagogik; att alla barn och ungdomar skall få stärkas i sin identitet, känna gruppsamhörighet och vikten i att få vara sedd, hörd och lyssnad på. Sen dess har Maria och Erica fortsatt vara bundsförvanter, både i sin vänskap och vid sina yrken och uppdrag. De främjar lekfullhet, fantasi och kreativitet i dess olika former och uttryck.


HÖSTLOVSKURSER 2018 - För Barn & Vuxna


TEATERKURS - “Karaktär & Improvisation”

”Det är så otroligt kul att få spela en annan karaktär! Man kan bli vem man vill och vad man vill!”

Under en eftermiddag ges tillfället att få vara i teaterns lekfulla värld. På Teater Reflex härliga scen får vi chansen att improvisera, göra roliga övningar, användaoss av rekvisita och testa medtagen klädsel/kostym. Våra karaktärer får liv och möts i olika situationer. Inga förkunskaper krävs.

Kommande datum:

Teaterkurs för 11-13år: Fredag 3/11, kl.13:00-16:00, Teater Reflex, Kärrtorp.

I samarbete med ABF.

Deltagaravgift: 300kr. Anmälan är bindande.

Boka här!

 

FAMILJESÖNDAG - Teaterlek med Spöktema

”Det var jättekul att spela teater och leka!”

Alla behöver få använda sin fantasi - och idérikedom! Tillsammans testar vi olika teaterlekar, improvisationer och gestaltande. Med hjälp av rolig rekvisita och vår kreativitet, skapar vi spelande berättelser och uttryck. En workshop för barn och vuxna!

Kommande datum:

Creative Play från 5år: Lördag 4/11, kl.10:30-12:00, Folkets Hus, Bagarmossen.

I samarbete med Folkets Hus.

Deltagaravgift: 80kr. Anmälan är bindande.

Boka här!

 

 


"CREATIVE PLAY" - gestaltning, lekfullhet, samarbete och berättarglädje

En workshop för dig som vill öppna upp och använda dig av din fantasi! Med kreativa ingångsnycklar får din idérikedom, lekfullt berättande och gestaltande en skjuts framåt. Vi testar olika teaterlekar, improvisationer, dramaövningar och gestaltande med både röst och kropp. Utan prestation och med leken och fantasin som nycklar skapar vi bland annat minipjäser i grupp som får inspiration från till exempel musik, ljud och rekvisita. Under denna workshop finns inga fel, utan bara möjligheter till att få testa och utforska. Du kommer känna dig glädjefylld, stärkt, kreativ och modig. Här blir alla sedda och lyssnade på och inga förkunskaper krävs.

Passar till: Utmärkt till barnkalas (olika åldrar), ungdomsgrupper, personlig utveckling för vuxna, möhippor och vid sammankomster för barn och vuxna tillsammans.

Antal deltagare: 6-25st.

Plats: Besökande eller bokad lokal

Längd: 1,5h och efter överenskommelse

Skicka intresseanmälan för vidare info, kostnad och bokning till contact@hellocreative.se eller under Kontakt

"Det var så otroligt roligt! Skicklig handledning och upplägg." / Deltagare från "Creative Play" -för barn & vuxna" på Malm Kulturbiennale

"Oavsett hur mycket vi än kan kommunicera verbalt, så kan man inte uppleva eller återberätta känslan. Så mitt tips är att testa det här för att förstå det och kom hit som ett tomt blad för att fylla upp den med egna historier." / Deltagare från "Creative Play"-för vuxna

"Jag älskar teater, så den här dagen kommer jag aldrig att glömma. Erica är världens bästa teaterlärare! Kram." / Deltagare från "Creative Play"-från 10 år


Creative Speach & Acting - Coachning och Regi inför framföranden och audition

Behöver du inspiration och kreativa verktyg inför antagningsprov? Vill du hitta rätt fokus kopplat till dina styrkor och hur du kan använda dessa på bästa sätt? Jag erbjuder Skådespelarträning, Textanalys och Medveten Närvaro för dig som ska söka teaterutbildningar eller gymnasium. Även för dig som skall framföra en text eller liknande. Tillsammans närmar vi oss texten, dess kontext och ursprung med lekfullhet och öppenhet. Vi jobbar med kropp, röst, hjärta och sinne - en trygg helhet för Dig och din text.

Mer info och bokning via contact@hellocreative.se eller via Kontakt

Be Creative! Be Unique! Be YOU!

"Tack så jättemycket! Det har varit väldigt givande och utvecklande och jag har fått testa olika sätt att tänka, röra mig och närma mig en text." / Sökande till Södra Latin och Viktor Rydbergs Gymnasiet.


"HELLO SATURDAY - påfyllnad efter behov & möjlighet

Hello Creative ger Dig workshopen där Du får välja vad du vill ge till dig själv och vad du har möjlighet att ge tillbaka. Under vissa utvalda datum är lördagar inte bara en vanlig lördag utan en dag för närvaro, samvaro, välbefinnande och påfyllning av positiv energi, i en lugn, skön och avslappnad miljö. Unna dig själv en härlig dag, där du själv väljer hur många pass du vill gå på. Fokus ligger på att lyssna inåt för att kunna uttrycka och skapa utåt.

Pass I:Yoga och Mindfulness i lugnt tempo / 60min.

Pass II:  Lekfullhet, energi och improvisation / 60min.

Pass III: Gofika, reflektion och vägledande kortsamtal / 60min.

Antal deltagare: 6-20st. Från 18år och uppåt.

Plats: Bokad lokal.

Längd: 1-3h.

Kommande datum: Under 2018

Skicka intresseanmälan för vidare info, kostnad och bokning till contact@hellocreative.se eller under Kontakt

Hjärtligt Välkommen du också!


TEATERKURSER

Varje teaterkurs är som oftast 12 tillfällen utspritt under en termin. Vid slutet av varje termin redovisas det vi utforskat under tidens gång. Det kan vara i formen av föreställning, uppspel eller improvisationer och övningar. Varje termin väljer vi tillsammans vilket tema vi vill utgå ifrån. Förutom övandet inför redovisning så fylls varje tillfälle av lekfulla övningar, teaterimprovisationer, karaktärsarbete, diskuterande reflektioner med mera. Erica ser vikten i att stärka gruppens samarbete och lyssnande.  Tillsammans skapar man magi - det inger trygghet och samhörighet.

Åldrar: 7-9år, 10-12år, 12-14år, från 15år och vuxengrupp

Antal deltagare: 6-12st.

Plats: Teaterscen eller Teaterlokal i Stockholm eller närområde

Längd: 1,5h.

Kommande datum: Under 2018

Skicka intresseanmälan för vidare info, kostnad och bokning till contact@hellocreative.se eller under Kontakt


ARKIV - Teaterkurser

Hello Creative har haft Teaterkurser, i olika åldrar, sen hösten 2015. Lokaler och föreställningsplatser har varit i Järlahuset, Teater Reflex, Dramalabbet och Kompani1 Teater. Teman vi utforskat har bland annat varit Framtidsdrömmar, Storytelling, Saga&Drömmar och Identitet. Terminer fyllda av skratt, fokus och teater.


TEATERKURS från 16år, våren 2017:

"Det är alltid så kul på dina teatertillfällen!"

Upplägg: Vi utforskat temat "Scenkonst" och hittar olika sätt att berätta såsom text, dikt, musik, sång, rörelse med mera. Vi skapar ett collage utifrån valt tema med föreställning i slutet av terminen.

En kurs för intryck och uttryck, lekfulla improvisationer, teaterlekar och samarbete - ett kreativt rum för gemenskap och utveckling.

Kursstart: 9 februari

Plats: Torsdagar kl.17:30-19:00, Teater Reflex i Kärrtorp. /12ggr

 Kursavgift/Anmälan: 2000kr. Mejla anmälan till contact@hellocreative.se. Eller via kontakt. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative bekräftar anmälan och bokad plats.

💫🌟🎭🌟💫

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!


TEATERKURS 10-13år, våren 2017:

"Jag älskar att gå på teaterkursen!"

Denna teaterkurs lockar fram den egna fantasin genom lek, kreativitet och lust. Deltagarna får prova på fantasifulla improvisations- och dramaövningar. Testa olika slags karaktärer och hitta uttryck för detta. Kursen fokuserar också på samarbete i gruppen genom att lyssna och se varandra. Under terminens gång så kommer vi repetera roliga och underhållande pjäsen ”Alice i underlandet”. Vi hittar olika sätt att förhålla oss till manuset och karaktärerna. Ett uppspel sker, för familj och vänner vid terminens slut i Järla Huset.

Kursinformation:
Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.
När: 12 tillfällen med start söndagen 5 februari.

Därefter: 12/2, 19/2, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 23/4, 7/5, 14/5 och avslutning söndagen den 21/5 med fika och redovisning/uppspel.
Uppehåll: 26/2, 5/3, 16/4, 30/4

Tid: Kl. 14:15-15:45. 
Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st.
Kursavgift/Anmälan: 2000kr. Mejla anmälan till contact@hellocreative.se. Eller via kontakt. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative bekräftar anmälan och bokad plats. Anmälan är bindande. Faktura skickas via brevpost under januari. Välkomstbrev via e-post i januari.

Hjärtligt Välkommen med din anmälan!


TEATERKURS forts. från 14år, ht.2016:

"Man blir glad av Teater med Erica - man får vara vad man vill och vem man vill!"

Denna kurs riktar sig till ungdomar med tidigare erfarenhet av teater. Stort fokus ligger på övningar för att utvecklas med såväl gruppimprovisationer som lek och fantasi. Leken ger deltagaren en möjlighet till att öppna upp och bara våga vara och ger en kreativ glädje som är en grundsten för att spela teater. Med scenisk gestaltning får deltagaren uttrycka sig och öva upp sin föreställningsförmåga. Kursen innehåller bland annat teater och dramaövningar i textarbete, utvecklande improvisationer, samarbete, scenframställning, rollgestaltning och röstträning. Vi utvecklar vår fantasi individuellt och i grupp med hjälp av kreativa ingångs sätt som exempelvis bild, ljud och text. Under terminen kommer vi utgå från ett tema och utforska berättarformen ”Storytelling”, som vi sedan redovisar på Järla Huset, vid terminens slut. Vi kommer även börja repetera en pjäs med föreställning på en teaterscen/lokal i Stockholm under vårterminen 2017.

Kursinformation:
Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.
När: 12 tillfällen med start söndagen 4 september. Därefter 11/9, 18/9, 25/9, 9/10, 16/10, 23/10, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12 och avslutning 11/12 med fika och redovisning/uppspel.
Uppehåll: 2/10, 30/10 och 6/11

Tid: Kl. 16:15-18:15. 
Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st.
Kursavgift/Anmälan: 2200kr (inkl. moms). Mejla anmälan till contact@hellocreative.se eller använd kontaktformuläret. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative bekräftar anmälan och bokad plats. Anmälan är bindande. Faktura skickas via brevpost under augusti. Välkomstbrev via e-post i augusti.

Hjärtligt Välkommen med din anmälan!

 


TEATERKURS 10-13år, hösten 2016:

"Jag har haft det jätteroligt! Teater är min stora passion!"

Denna teaterkurs lockar fram den egna fantasin genom lek, kreativitet och lust. Deltagarna får prova på fantasifulla improvisations- och dramaövningar. Testa olika slags karaktärer och hitta uttryck för detta. Kursen fokuserar också på samarbete i gruppen genom att lyssna och se varandra. Under terminens gång så kommer vi tillsammans utgå från ett tema. Vi hittar olika sätt att förhålla oss till det vi valt och under terminens slut sker en redovisning för familj och vänner.

 Kursinformation:
Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.
När: 12 tillfällen med start söndagen 4 september. Därefter 11/9, 18/9, 25/9, 9/10, 16/10, 23/10, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12 och avslutning 11/12 med fika och redovisning/uppspel.
Uppehåll: 2/10, 30/10 och 6/11

Tid: Kl. 14:15-15:45. 
Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st.
Kursavgift/Anmälan: 2000kr (inkl. moms). Mejla anmälan till contact@hellocreative.se eller använd kontaktformuläret. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative bekräftar anmälan och bokad plats. Anmälan är bindande. Faktura skickas via brevpost under augusti. Välkomstbrev via e-post i augusti.

Hjärtligt Välkommen med din anmälan!


Teaterkurs 10-13år - VT2016

Denna teaterkurs lockar fram den egna fantasin genom lek, kreativitet och lust. Deltagarna får prova på fantasifulla improvisations- och dramaövningar. Testa olika slags karaktärer och hitta uttryck för detta. Kursen fokuserar också på samarbete i gruppen genom att lyssna och se varandra. Under terminens gång så kommer vi tillsammans utgå från ett tema kopplat till en pjäs/berättelse, som vi tillsammans i gruppen väljer. Vi hittar olika sätt att förhålla oss till det vi valt, utifrån vad det finns för ingångar och hur vi skulle vilja berätta.

Under terminens slut inbjuds familj och vänner till en redovisning/uppspel. En teaterkurs där deltagarna går hem påfyllda med glädje, fantasi, kreativitet, utveckling och mod!

Kursinformation:
Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.
När: 11 tillfällen med start söndagen 31/1, därefter 7/2, 14/2, 21/2,
28/2, 13/3, 20/3, 10/4, 17/4, 24/4 och avslutning 8/5 med fika och
redovisning/uppspel.
Uppehåll under Sportlovet (6/3), Påsklovet (27/3+3/4) och 1maj.
Tid: Kl. 14:15-15:45. 
Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st. (fullbokad, möjlighet till reservplats)
Kursavgift/Anmälan: 1900kr (inkl. moms). Mejla anmälan till contact@hellocreative.se eller via kontakt-formuläret. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative bekräftar anmälan och bokad plats. Anmälan är bindande. Faktura skickas via brevpost under januari månad. Välkomstbrev kommer via e-post i januari.

Följ gärna Hello Creative på www.hellocreative.se, Instagram och Facebook

Hjärtligt Välkommen önskar Erica & Hello Creative!


TEATERKURS fortsättning från 14år - VT2016
 

Denna fortsättningskurs riktar sig till ungdomar med tidigare erfarenhet av teater. Stort fokus ligger på
övningar för att utvecklas med såväl gruppimprovisationer som lek och fantasi. Leken ger deltagaren en möjlighet till att öppna upp och bara våga vara och ger en kreativ glädje som är en grundsten för att spela
teater. Närvaro, gruppdynamik och att lyssna till sig själv och varandra skapar en lätthet inom samspelet och med scenisk gestaltning får deltagaren uttrycka sig och öva upp sin föreställningsförmåga.
Kursen innehåller bland annat teater och drama övningar i textarbete, utvecklandeimprovisationer, samarbete, scenframställning, rollgestaltning och röstträning. Vi utvecklar vår fantasi individuellt och i grupp med hjälp av kreativa ingångs sätt som exempelvis bild, ljud och text.

Under terminens gång så kommer vi utgå från ett tema, kopplat till ett pjäsmanus, som vi tillsammans i gruppen väljer. Vi hittar olika sätt att förhålla oss till pjäsen, vad det finns för ingångar och hur vi skulle
vilja berätta. Under terminens slut inbjuds familj och vänner till en redovisning/uppspel på en teaterscen/lokal i Stockholm. En teaterkurs där deltagarna går hem påfyllda med glädje, fantasi, mod, utveckling, kreativitet och erfarenheter inom teaterns fantastiska sätt att berätta och gestalta.
 

Kursinformation: Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.

När: 12 tillfällen med start söndagen 31/1, därefter 7/2, 14/2, 21/2, 28/2, 13/3, 20/3, 10/4, 17/4, 24/4, 8/5 och avslutning under vecka 19 med fika och redovisning/uppspel på en teaterscen/lokal i Stockholm. Uppehåll under Sportlovet (6/3), Påsklovet (27/3+3/4) och 1maj.

Tid: Kl. 16:15-18:15.

Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st. (fåtal platser kvar)

Kursavgift/Anmälan: 2200kr (inkl. moms). Mejla anmälan till contact@hellocreative.se eller via kontakt-formuläret. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative bekräftar anmälan och bokad plats. Anmälan är bindande. Faktura skickas via brevpost under januari månad. Välkomstbrev kommer via e-post i januari.

Följ gärna Hello Creative på www.hellocreative.se, Instagram och Facebook


Hjärtligt Välkommen önskar Erica & Hello Creative!

 

TEATERKURS 10-13år


Denna teaterkurs lockar fram den egna fantasin genom lek, kreativitet och lust. Deltagarna får prova på fantasifulla improvisations- och dramaövningar. Testa olika slags karaktärer och hitta uttryck för detta. Kursen fokuserar också på samarbete i gruppen genom att lyssna och se varandra.

Under terminens gång så kommer vi tillsammans utgå från ett tema, som vi tillsammans i gruppen väljer. Vi hittar olika sätt att förhålla oss till temat, vad det finns för ingångar och hur vi skulle vilja berätta. Under terminens slut inbjuds familj och vänner till en redovisning/uppspel.

En teaterkurs där deltagarna går hem påfyllda med glädje, fantasi, kreativitet, utveckling och mod!

IMG_4175.JPG

Kursinformation:
Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.
När: 10 tillfällen med start söndagen 4/10, därefter 11/10, 18/10, 25/10,
8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12, avslutning 13/12 med fika och
redovisning/uppspel. Uppehåll under Höstlovet v. 44.
Tid: Kl. 14:15-15:45.  Ändrad tid under tre tillfällen till kl. 16:15-17:45 den 8/11, 15/11, 22/11
Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st. Fullbokad! (möjlighet till reservplats).

Kursavgift/Anmälan: 1800kr (inkl. moms). Mejla anmälan via kontakt-formuläret eller till contact@hellocreative.se. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative
bekräftar anmälan och bokad plats. Faktura skickas via brevpost under september månad.

Hjärtligt Välkommen önskar Erica & Hello Creative!


TEATERKURS från 14år


Denna fortsättnings kursriktar sig till ungdomar med tidigare erfarenhet av teater. Stort fokus
ligger på övningar för att utvecklas med såväl gruppimprovisationer som lek och fantasi. Leken ger deltagaren en möjlighet till att öppna upp och bara våga vara och ger en kreativ glädje som är en grundsten för att spela teater. Närvaro, gruppdynamik och att lyssna till sig själv och
varandra skapar en lätthet inom samspelet och med scenisk gestaltning får deltagaren uttrycka sig och öva upp sin föreställningsförmåga.

Kursen innehåller bland teater och drama övningar i textarbete, utvecklande
improvisationer, samarbete, scenframställning, rollgestaltning och
röstträning. Vi utvecklar vår fantasi individuellt och i grupp med hjälp
av kreativa ingångs sätt som exempelvis bild, ljud och text. Under
terminens gång så kommer vi utgå från ett tema, som vi tillsammans i
gruppen väljer. Vi hittar olika sätt att förhålla oss till temat, vad
det finns för ingångar och hur vi skulle vilja berätta. Under terminens
slut inbjuds familj och vänner till en redovisning/uppspel på en
teaterscen/lokal i Stockholm. En teaterkurs där deltagarna går hem
påfyllda med glädje, fantasi, mod, utveckling, kreativitet och
erfarenheter inom teaterns fantastiska sätt att berätta och gestalta.

Kursinformation:
Plats: Järla Huset, Järla Skolväg 15, Nacka.
När: 11 tillfällen med start söndagen 4/10, därefter 11/10, 18/10, 25/10,
8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 och avslutning under vecka 51 med
fika och redovisning/uppspel på en teaterscen/lokal i Stockholm. Info om
dag, tid och plats kommer vid kursstart. Uppehåll under Höstlovet v. 44.
Tid: Kl. 16:15-17:45.  Ändrad tid under tre tillfällen till kl. 18:15-19:45 den 8/11, 15/11, 22/11.
Max antal deltagare: 12st och minst antal deltagare är 8st. Fullbokad! (möjlighet till reservplats).

Kursavgift/Anmälan: 2000kr (inkl. moms). Mejla anmälan via kontakt-formuläret eller till contact@hellocreative.se. Bifoga kursnamn, kursdeltagare, personnummer, målsmans namn, epost, telefonnummer och faktureringsadress. Ett vändande mejl från Hello Creative
bekräftar anmälan och bokad plats. Faktura skickas via brevpost under
september månad.     

Hjärtligt Välkommen önskar Erica & Hello Creative!

 


ARKIV - Creative Play

Vid flertalet tillfällen har Hello Creative anordnat den populära workshopen. passande för barn såväl som för vuxna. Vi alla har ett behov att få vara lekfulla, få inspiration och uttrycka oss. Deltagare har känt sig upplyfta, modiga och glädjefyllda. Sen 2015 har workshopen mestadels varit belägen i de vackra lokalerna hos Mamita Sthlm i Vasastan, Stockholm. Inga förkunskaper krävs - bara nyfikenhet och öppet sinne!


CREATIVE PLAY - för vuxna

Känner du dig stressad eller har brist på idérikedom och fantasi? Önskar du dig
lite mer kreativt tänkande och närvaro i vardagen? Då är denna
heldagsworkshop något för dig.

Med hjälp av lekfulla övningar och improvisationer, får du möjligheten till att öppna upp och se din storapotential av kreativitet. Vi gestaltar och skapar tillsammans, i en trygg och välkomnande miljö.Workshopen ger dig ökat välmående, många skratt och passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet. En lustfyllddag där du går hem med mer inspiration.

"Tack för en fantastisk dag! Jag är så glad att jag unnade mig det här! Inspirerande!"

Anmälan: fyll i "Kontakt"-formuläret eller skicka ett mejl med namn och kontaktuppgifter till contact@hellocreative.se

Sista anmälningsdag 20 november.

Först till kvarn!

Hjärtligt Välkommen önskar Erica

Vad: Lekfull workshop

När: Lördagen den 5 december, kl.11:00-16:00 / 700kr.  / 12 platser        

Erbjudande! 350kr fram till 14 november

Var: Mamita Sthlm, Vikingatan 29, Vasastan i Stockholm

 

"CREATIVE PLAY" - för vuxna

Med hjälp av teaterimprovisationer och lekfulla dramaövningar ökar du din fantasi och idérikedom. Vi gestaltar och visar för varandra utan prestation.

En lustfylld stund där du går hem lugnare, gladare och mer närvarande. Ger ökat välmående, välbefinnande och många skratt som fyller denna dag. Inga förkunskaper krävs.

"Tack för en fantastisk dag! Jag är så glad att jag unnade mig det här! Inspirerande!"

Vad: Workshop för vuxna

När: Lördagen den 14 mars, kl.14:00-16:00        200kr. /"Prova på" / 15 platser        

Lördagen 2 maj, kl. 10:00-16:00                    700kr. / "Heldagskurs" / 12 platser

Lördagen 13 juni, kl. 12:00-18:00                  700kr. / "Heldagskurs" / 12 platser

Erbjudande fram till 3 juni: 350kr.

Var: Mamita Sthlm, Vikingatan 29, Vasastan i Stockholm

 

Anmälan: fyll i "Kontakt"-formuläret

 


"CREATIVE PLAY" - för barn

Genom lek, gestaltning, teaterimprovisationer och dramaövningar ger denna kursen verktygen till att öppna sin fantasi och idérikedom. Vi gestaltar och leker fram det vi vill berätta och visar för varandra utan prestation.

En lustfylld stund som fylls med skratt, glädje, samvaro och möjligheten till att bli sedd och lyssnad på. Ger ökat välmående, mod och självförtroende.                          Inga förkunskaper krävs.

"Det har varit jättekul att vara här och jag skulle gärna komma hit igen! Erica har varit en väldigt bra kursledare."

Vad: Workshop från 10 år

När: Lördagen den 9 maj, kl.10:00-12:00                                                       200kr. / "Prova på" / 15 platser        

Lördagen 30 maj,                                              kl.10:00-16:00                                                       700kr. / Heldagskurs / 12 platser

Erbjudande fram till 15 maj: 350kr.                

Var: Mamita Sthlm, Vikingatan 29, Vasastan i Stockholm                      

Anmälan: fyll i "Kontakt"-formuläret

 

ANMÄLAN

Boka in dig via formuläret som finns under Kontakt . Fyll i formuläret med kursnamn och datum, kursdeltagarens namn, personnummer, adress, målsmans namn och telefonnummer.

Vi återkopplar inom kort så snart vi fått din bokning!