“Expect your every need to be met, expect the answers to every problem, expect abundance on every level, expect to grow spiritually.”

Eileen Caddy


InSpirit

Vår kreativitet och inspiration kommer inifrån.


Stannar vi upp i bruset och lyssnar inåt så kan vi hitta vår vägledning, sanning och hjärta. Där kan vi möta en stor skaparskatt och idérikedom. InSpirit - In Spirit - Från Själen, står för just det, ge plats för möjligheter och samarbeten där vi möts på ett djupare plan .

InSpirit innehåller cirklar, workshops och sessioner för den som vill stanna upp och lyssna på sin inre vägeldning och inspiration. Med hjälp av avslappning, healing, meditationer och vägledning finns nycklar och verktyg att vara i din sanning och hjärta. Ta en titt vad ditt hjärta slår lite extra för.


Creative InSpirit

Inspirerande Samtal & Vägledning för Hjärta, Kropp & Själ


"Jag upplevde det som läkande och hoppfullt i samma andetag."

"Inkännande, koncentrerad, uppkopplad och sann..."

"Spännande, inspirerande och förbluffande!"

Varmt välkommen till en session där du får tillgång till din inre vägledning och kreativitet - genom samtal, kortläggning, andningsavslappning, vägledd meditation och healing.

I ett samhälle som går allt mer i ett upp-tempo, blir vi som oftast påverkade av yttre faktorer. Vikten att stanna upp, ge sig själv egen-tid och lyssna inåt är viktigare än någonsin. Inom oss finns vår kompass och inspiration. Inom oss finns vårt kreativa och lekfulla inre-barn, som kan ge oss idérikedom, tillit och sinnesro. På livets resa finns det också massa visdomsfulla hjälpare – ett team, redo att ge dig en hjälpande hand.

Jag ser framemot att träffa Dig och dela med Mig av mina erfarenheter, verktyg och nycklar.

Tid och kostnad: 1,5h/600kr.

Plats: I Stockholm, Lysekil, Skype eller E-post.

För vidare info, frågor och bokningar: kontakt-formulär eller via contact@hellocreative.se

Varma hälsningar,

Erica & Hello Creative


Creative YinYoga - Deluxe!

Yoga för Alla sinnen


En klass där vi varvar traditionella asanas från Yin Yogan med mjuka flödande rörelser. Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som arbetar med bindväven. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med inspiration från kinesisk medicin ger klassen inblick i Yinyogans element, kroppens meridianer och organ. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv.  En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ!

Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet. Vänlig meddela innan klassen om du är känslig/allergi mot doftoljor och rökelse.

Kommande tillfällen:

Söndag 15 september, kl. 16:00-17:30

GRATISKLASS! Erica fördjupar sitt YinYoga certifikat och klassen kommer, i utbildningssyfte att filmas. Filmen kommer endast visas för mentor och ej offentligt. Klassen hålls på engelska och vid behov på svenska.

Tema: Överraskning…

Begränsat antal platser - Boka en plats!

BOKA!

____________________________

Lördag 12 oktober, kl. 13:00-14:30

Tema: Elementet Metall

____________________________

Söndag 10 november, kl. 16:00-17:30

Tema: De Fem Elementen

____________________________

Söndag 15 december, kl. 16:00-17:30

Tema: Elementet Vatten

____________________________

Kostnad: 180kr, inkl. te och tilltugg. Swish eller kontant.

Plats: Mandala Soul Studio, Drottninggatan 11, Lysekil.

Info & Anmälan: Mandala Soul Studio

Hjärtligt Välkomna Önskar,

Erica & Mandala Soul Studio

Be Creative! Be Unique! Be you!


Pop-Up Workshops

Samarbeten, tillfälliga erbjudande och godbitar som hjärtat slår lite extra för…


From Me to You - Creative YinYoga på Mamita Sthlm!

En klass för alla sinnen, där vi varvar traditionella asanas från Yin Yogan med mjuka flödande rörelser. Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som arbetar med bindväven. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med inspiration från kinesisk medicin ger klassen inblick i kroppens meridianer och organ. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv. En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ!

Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet. 

Tid & Datum: Söndagen 16 juni, kl.10:00-11:30

Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm. 

Din Investering: 200kr inkl. te och tilltugg. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser. De tre första som anmäler sig får en gratis "Mini-Reading" med Änglakort av Erica, efter sammankomsten. 

Övrigt: Dörren öppnas 15 minuter innan klassen börjar. Mattor och tillbehör finns på plats. Efter klassens 90 minuter finns det möjlighet att sitta kvar en stund för te och tilltugg.

Anmälan: BOKA!

Kontakt: contact@hellocreative.se


Hjärtligt Välkommen till YinYoga deluxe - Önskar,

Erica & Hello Creative 


Be Creative! Be Unique! Be You!


MånMag i Lysekil - Yoga, Meditation & Reflektion


Traditioner är till för att hållas, eller iallafall återupptas - i tusentals år har vi samlats kring fullmånens ljus...

Fullmånen hjälper oss att släppa taget om det som inte längre ger oss energi och välkomnar in det som berikar oss. Ge Dig själv och Ditt Hjärta en kväll av Meditation, Avslappning, Grundning och Inspiration = M.A.G.I.

Kvällen bjuder även på yoga, som får dig att släppa spänningar, mjukna och lyssna inåt. Vi avslutar sammankomsten med att dra inspirerande kort, för gruppen och individuellt. Vilket ger Dig vägledning till att sätta nya intentioner.


Kommande Datum:

Lördag 14 september, kl.18:00-20:00

Söndag 13 oktober, kl.18:00-20:00

Måndag 11 november, kl.18:00-20:00

Torsdag 12 december, kl. 18:00-20:00

Plats: Mandala Soul Studio, Drottninggatan 11, Lysekil

Din investering: 250kr inkl. te och tilltugg. Anmälan är bindande men ej personlig. Begränsat antal platser och endast förbokning, ej drop-in.

De tre första som anmäler sig for dessutom en gratis "Mini-Reading", av Erica, efter sammankomstens slut. Ta gärna med en anteckningsbok och bekväma kläder. Yogamattor, filtar etc finns på plats.

Info & Anmälan: Mandala Soul Studio

Hjärtligt Välkommen Önskar,

Erica & Eleonor 

Be Creative! Be Unique! Be You!


Let Go & Let In - Yoga, Meditation och Reflektion


Snart dags för Årets Själsliga Bokslut! En kväll då vi tackar för 2018 och Välkomnar in ett glimrande 2019.

Erica och Eleonor bjuder bland annat på yoga, vägledd meditation, inblickar i det nya kinesiska året, ger dig verktyg till att släppa det som varit och sätta intentioner för det som komma skall. Ett tillfälle för inre reflektion och inspiration. Gonna Be Magic!

Tid & Datum: Torsdag 27/12, kl.18-20, Mandala Soul Studio, Lysekil.
Din investering: 250kr, inkl. te och tilltugg. Anmälan är bindande men ej personlig.

Info & Anmälan: Mandala Soul Studio

Hjärtligt Välkomna Önskar,

Erica & Eleonor

Be Creative! Be Unique! Be you!


ReTreat

Dagar med fördjupning i Yoga, Meditationer, Inspiration & Reflektion


Recharge Retreat i Ålevik, LYSEKIL 28-30 augusti 2019


Hjärtlig välkommen till några magiska dagar med Eleonor Nordwall aka Mandala Soul Studio, Anna Blinge, Annie Larsson och Mig - Erica Löfgren. Dagar fyllda av lugn och påfyllande yoga, meditationer, rörelse och kreativt målande uttryck, reflektion och inspiration vid brasan, dopp i havet, promenader i vacker natur, berikande vegetarisk mat och mer därtill. Gonna be Magic! 

Mer info & Anmälan: www.mandalasoulstudio.com

Be Creative Be Unique Be You!


Creative SoulMagic – Näring för själen

Self Expression. Inner Wisdom. Joy & Empowerment.

(Inga kommande workshops för tillfället)


För mig är kreativitet vår Skaparkraft, Själen vår inre Visdom och i samklang uppstår Magi!

Genom åren av min personliga utveckling, så har jag samlat ihop verktyg och nycklar som berikat mig, min kreativitet och mitt själsliga anspråk. Allt ifrån möte med mitt "Inre barn", färger och dofters påverkan, vägledande Guider, Änglar med mera. Varje dag, i den mån jag kan, så sätter jag egen tid i form av meditation, kort-läggning, yoga och kreativt skapande i någon form. En kontinuitet som påverkat och förhöjt min intuition, känslighet och in-lyssning. Till följd har det gett mig möjligheten att hålla Egot i handen och Hjärtat i famnen.

Kanske går du på en liknande väg..? Kanske är du bara nyfiken..?

Idag finns det ett stort behov av att hitta sin sanning och vara sitt autentiska "Jag". Att inte påverkas av allt som pågår utanför oss och vår kontroll utan att hitta en stillhet och inre röst.  Att sluta sitt inre krig och följa Hjärtat...

Jag ser det som hög tid att dela med mig av vad som stärkt mig och inspirera andra på vägen - det vi ger till oss själva, ger vi till världen. Vad vill Du ge..?

Upplägg:

En sammankomst för hjärtat och själen, där du får möjlighet att landa och andas. Varje tillfälle fokuseras kring ett tema, en röd tråd med bland annat vägledande meditation, avslappning, inspiration och inre reflektion. Du ger dig själv en stund av att lyssna inåt, möta ditt autentiska ”Jag” och skaparkraft. Där och Då kan vi få ingivelser, riktning och insikter. Där och Då uppstår Magi. Jag vägleder Dig på vägen - Men allt finns inom Dig.

Din investering: 250 kronor och då ingår te och tilltugg. Begränsat antal platser. De tre första som anmäler sig får också en gratis "Mini-reading" med vägledande kort, efter workshopens slut. Endast förbokning och ej drop-in. Din anmälan är bindande men ej personlig.

TEMAN:

"Chakran & Din Energi" - Genom ökad medvetenhet om dina 7 chakran, dess färger och vad de symboliserar, så kan du värna om din energi på jobbet och i vardagslivet. Du får verktyg i hur Du kan rensa, släppa och fylla på med positiv energi och undvika att bli dränerad av "energitjuvar".

"Det Inre Barnet - en Källa för Inspiration" - Inom oss har vi en liten flicka eller pojke som väntar på att få dela med sig av tankar, idéer och kreativitet. Ett litet barn som ibland också bara behöver få en kram och att bli sedd.

Hjärtligt Välkommen Önskar,

Erica & Hello Creative

Be creative! Be Unique! Be You!


Workshops i Månens tecken

Det är något speciellt med fullmånen. Att samlas, släppa det som inte längre berikar en och fylla på med ny energi. En fylld Måne lyser på Din väg - Hjärtligt välkommen!


MoonMagic - Workshop fylld med avslappning, meditation och inspiration

Upplev en tillfälle i månens tecken! Vi firar fullmånen genom att samlas i meditation och olika övningar för att rensa energi och fylla på med ny. Varje tillfälle innehåller grunderna i M.A.G.I.C och ett specifikt tema för varje tillfälle. Vi avslutar samlingen med att lägga ett Ängla-kort för gruppen och vad dess intentioner ger just Dig. Varje deltagare får också på egen intuition välja sitt månadens budskap från Månens kort.

Tillfället leds av Maria Forslund och Erica Löfgren som tillsammans varit på ett antal måncermonier genom åren. Nu är det dags för dem att guida just Dig genom det som är unikt för just dem. Kom och upplev:

M ~ editation
A ~ ffirmation
G ~ rounding
I ~ ntention
C ~ learing

Du investerar 360 kronor och då ingår te och tilltugg. De tre första som anmäler sig får också en mini-reading med Ängla-kort.

Din anmälan är bindande men ej personlig
Önskar man en fördjupad session, vid ett annat tillfälle så kan man boka in det via e-post.

Creative InSpirit med Erica: En timmes session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck.
Kontakt: contact@hellocreative.se

Moon&Sun-Talk med Maria: Vi samtalar om det som pockar på i ditt liv just nu. Det kan vara en sorg eller kanske en längtan efter att börja meditera och få hjälp med rätt verktyg. Det kan vara en relation eller situation som du vill se klarare på. Bara du vet. Kontakt: stillatankar@gmail.com

Kommande datum:

5 november 2017 / Tema "Fear": kl. 10:00-11:30, Mamita Sthlm,  Vikingagatan 29, Vasastan

6 september 2017 / Tema "Forgiveness": kl. 18:00-19:30, Mamita Sthlm,  Vikingagatan 29, Vasastan

7 augusti 2017 / Tema "The Basics" : kl. 19:30-21:00, Mamita Sthlm,  Vikingagatan 29, Vasastan

 

Boka Biljett

Hjärtligt Välkommen Önskar,
Erica och Maria


MånMagi i Vänersborg

MånMagi i Vänersborg!
Traditioner är till för att hållas, eller iallafall återupptas - i tusentals år har vi samlats kring fullmånens ljus...

Fullmånen hjälper oss att släppa taget om det som inte längre ger oss energi och välkomnar in det som berikar oss.
Ge Dig själv och Ditt Hjärta en kväll av meditation, avslappning, grundning och inspiration = M.A.G.I.
Vi avslutar sammankomsten med att dra "Ängla-kort" för gruppen och individuellt. Vilket ger vägledning och inspiration till att sätta nya intentioner.

Tid & Datum: Söndagen 26 augusti, kl.19:00-20:30 (efteråt sitter alla, som vill, kvar en stund för grill och dryck).
Samlingsplats: Blixthälsa, Industrigatan 10, Vänersborg. Vi kommer troligtvis att vara utomhus. Vi informerar i god tid om det blir ändrad plats.
Tema: "Release & Recieve"

Din Investering: 300kr inkl. te och tilltugg. Medtag egna grilltillbehör och övrig dryck. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser. De tre första som anmäler sig får en gratis "Mini-Reading" med Änglakort av Erica, efter sammankomsten.

Vid frågor mejla: contact@hellocreative.se eller info@blixthalsa.se

BOKA!

Hjärtligt Välkommen Önskar,
Annika & Erica

------------------------------------------------------

Önskar man en fördjupad session, vid ett annat tillfälle så kan man boka in det via e-post.

Creative InSpirit med Erica:
Ge dig själv en session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck.
600kr/1,5h.
Kontakt: contact@hellocreative.se / www.hellocreative.se

Yoga & Massage med Annika: Blixthälsa ger Dig ett stort utbud inom friskvård och hälsa. Unna Dig massage, yogapass eller annan behandling.
Kontakt: info@blixthalsa.se / www.blixthalsa.se
-------------------------------------------------------

Om Erica: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.

Om Annika: Hon är en Hälsovetare, CNM-massör och Yogalärare. Annika har sin yrkesbakgrund i vården som undersköterska. Som liten vistades hon mycket i naturen, älskade blommor, att rita och stå på händer! Högre upp i åldern har föreningsliv. främst inom gymnastik och bandy och ideellt arbete varit en stor del av hennes liv. Annika har tre barn och har också ett stort intresse av att hitta möjligheter för barn och ungdomar att må bra och hitta sej själva. Sedan 23 år tillbaka driver hon Blixthälsa där behandlingar, yoga och har hälsoutbildning och föredrag bl. a finns på agendan. Annika brinner för att var och en hittar sin egen balans och blir medveten om sina mentala och fysiska behov för att kunna uppleva hälsa och meningsfullhet I sin vardag.


MånMagi i Malmö

manmagi_i_malmo_dec.2017.jpg

Traditioner är till för att hållas, eller iallafall återupptas - i tusentals år har vi samlats kring fullmånens ljus...

Fullmånen hjälper oss att släppa taget om det som inte längre ger oss energi och välkomnar in det som berikar oss.
Ge Dig själv och Ditt Hjärta en kväll av meditation, avslappning, grundning och inspiration = M.A.G.I. Vi avslutar sammankomsten med att dra "Ängla-kort" för gruppen och individuellt. Vilket ger vägledning och inspiration till att sätta nya intentioner.

Söndagen 3 december / Tema "Release&Recieve", kl.17:30-19:00, Agnesgatan 7, i Malmö.

Boka en plats genom att swisha 150kr till 0705-628427. Skriv ditt för-och efternamn, e-post adress, samt telefonnummer i ämnesraden. Anmälan är bindande men ej personlig. Begränsat antal platser och endast förbokning, ej drop-in.

De tre första som anmäler sig for dessutom en gratis "Mini-Reading" efter sammankomstens slut.
Ta gärna med en anteckningsbok och bekväma kläder. Yogamattor, filtar etc finns på plats.

För mer info besök eventet på Facebokk: MånMagi i Malmö eller mejla: contact@hellocreative.se
💫🌟🌕🌟💫
Hjärtligt välkommen Önskar,
Erica & Hello Creative

 

Följ Hello Creative på Facebook och Instagram!