KONTAKT

Vänligen använd formuläret för anmälan till workshops, intresseanmälningar och vid andra frågor eller önskemål.

Det går även bra att mejla till: contact@hellocreative.se
 

När du anmäler/bokar dig ange:

  • Kurs och kursdatum
  • Namn på kursdeltagare/klass
  • Personnummer
  • Målsman (om under 18år)
  • Telefonnummer, E-post och Adress

Bokad Anmälan är bindande och du får inom kort ett informationsmejl från Hello Creative.

Namn *
Namn

Hello Creative´s PersonuppgiftsPolicy:

Erica & Hello Creative värnar om säkerheten kring dina personuppgifter och vill meddela dig om  att vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy i händelse av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) för EU som trädde i kraft den 25 maj. I denna policy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har gällande dina personuppgifter.

Ansvarig för de personuppgifter Hello Creative samlar in är: Erica Löfgren/Hello Creative med adress: Voxnegränd 26, 128 43 Bagarmossen. Kontaktuppgifter som sparas till företaget är:

Personuppgifter (namn, adress, telefonnummer och e-post) och personnummer, sparas bara så länge det behövs för att uppfylla vårt åtagande gentemot dig som kund/deltagare, samt för att följa rättsliga regler beträffande bokföring och redovisning. Flertalet kurser görs i samarbete med ABF, som också värnar om Personuppgifter enligt lag.

Bilder, Videos och Citat används vid dokumentation och vid inspirerande syften på sociala medier, samt vid utskick och marknadsföringssyfte. Dessa förekommer aldrig med namn eller personuppgifter. Detta material används endast vid målsmans underskrift och samtycke.

Enligt 7 kap. bokföringslagen, är Hello Creative skyldiga att spara all bokföring i 7 år efter bokföringsårets slut, vilket även inkluderar kundfakturor.

Hello Creative kommer inte att använda dina personuppgifter i något annat syfte än ovanstående, utan att först be om ditt samtycke. Du har alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke ifall du så skulle vilja.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

Dina rättigheter gällande dina personuppgifter värnar Hello Creative om till största möjliga grad, och det innebär att du när som helst har rätt att få tillgång till vilken information vi lagrar om dig. Du har också rätt att kräva att vi raderar den information vi lagrat om dig vid omedelbar verkan. Detta åtar vi oss att göra så fort vi har möjlighet och så fort vi har tagit del av din begäran

Vill Du fortsätta ha dina dina personuppgifter registrerade hos Hello Creative och få utskick vid Nyhetsbrev, så behöver du inte göra någonting alls, vill du däremot gå ur mejling-listan och utskick, så går det bra att mejla till contact@hellocreative.se, med märkning “GÅ UR”.

Tack för ditt Deltagande & Kreativitet!